🚚 GRATIS verzending 🌎 Meer dan 8000 tevreden klanten

Over ons

Muurvulling.nl is opgericht nadat de eigenaar een nieuw huis had gekocht. Een nieuw huis is vaak leeg en kaal en daar ontstond de behoefte tot aankleding van het huis. wanneer dit op de muren gebeurt door het aanbrengen van kleur, patronen en vooral kunst zorgt dit al snel voor een sfeervolle uitstraling.

Echter om voordelig, maar toch uniek uit te zijn moet je buiten de bekende wegen zoeken. Grote warenhuizen en bouwmarkten bieden wel artikelen tegen voordelige prijzen, maar hebben vaak langere tijd hetzelfde assortiment en deze artikelen kan je dus in elke woonkamer tegen komen.

Uit dit oogpunt, voordelig maar uniek, is Muurvulling.nl ontstaan! Wij zijn constant met ons team bezig om te zoeken naar leveranciers en fabrikanten in binnen- en buitenland om je zo een uniek assortiment te kunnen aanbieden. Dat wij kwalitatieve en unieke artikelen kunnen aanbieden tegen onze prijzen komt doordat wij rechtstreeks bij de leverancier bestellen en deze de artikelen bij je thuis laten bezorgen!

Wij streven er naar constant artikelen toe te voegen en te vernieuwen, dus neem regelmatig een kijkje op onze webwinkel. Bedankt voor je bezoek!

Nieuwsbrief