🚚 GRATIS verzending 🌎 Meer dan 8000 tevreden klanten

Frame instructies

Klik HIER om een frame te bestellen.

 

Waarom dit frame?

  • Makkelijk zelf te doen!
  • Materiaal: Natuurlijk eco-friendly hout
  • Dubbelzijdige plakstrip over 1 zijde voor op het canvas plakken, dus extra stevigheid, niet verschuiven tijdens het monteren en geen lelijke nietjes
  • U-nagel voor het vastzetten van het houten frame
  • Carboard hoeken voor verstevigen van het frame

Welke maat moet ik bestellen?

Wanneer u de afbeelding over de randen door wil laten lopen besteld u 1 maat kleiner dan het canvas doek. Dit ziet er erg mooi uit, maar van voren gezien mist u aan alle kanten 3 cm van de afbeelding.

De meeste van onze doeken zijn naast het formaat van de afbeelding voorzien van een witte rand van 3 cm aan alle kanten. Kiest u dus het formaat van de afbeelding dan zijn de randen wit en zit de volledige afbeelding aan de voorzijde.

!!LET OP!!

Geef bij uw bestelling in de notities aan of u de afbeelding door wil laten lopen over de randen of de gehele afbeelding aan de voorzijde wil. Wij controleren dan uw bestelling en passen deze waar nodig aan! Vanwege het formaat van de frames kunnen wij hiervoor niet onze standaard verzendmethode gebruiken en deze kennen daardoor een iets langere levertijd dan de canvas doeken.

Hoe te monteren

Dit is erg goed zelf te doen. Hieronder vind u een instructievideo, wij komen nog met een uitgebreide uitleg in PDF met foto's en Nederlandse instructies. Ziet u dit zelf niet zitten, dan kunt u ook kiezen voor onze montage service!

Nieuwsbrief